dilluns, 29 de març del 2010

una joia !

Una de les sèries que més m'ha impressionat en els ùltims temps, ha esta la DJINN, dibuixada magistralment per la madrilenya Ana Miralles - guanyadora del premi al millor dibuixant al Saló del Cómic de Barcelona 2009 -  i amb guions de Jean Dufaux. A Espanya publicada per Norma.
Ens explica la història de la Kim, una jove i bonica noia anglesa que viatja a Estambul a la recerca del seu passat familiar, on coneixerà la història de la seva àvia Jade de qui deien estava poseïda per un geni o esperit burleta, un Djinn. A mida que investiga en la persona de la Jade, anirà vivint moltes aventures que la portaran a viatjar per Orient Mitjà i a endinsar-se per l'Àfrica negra, mentre la seva persona pateix una sèrie de transformacions. Una història molt interessant i amb un traç molt delicat i detallat de l'Ana Miralles.




















Ah ! I no us perdeu a la pagina web de l'editorial francesa Dargaud , "les Trésors" sobre aquesta obra amb autèntica petita joia en forma de videos on l'autora explica tot el procés de creació artística del BD.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada